Χάρτες Τοίχου

& Τρισδιάστατοι Ανάγλυφοι Χάρτες

Η SELAS διαθέτει τη μεγαλύτερη σειρά γεωγραφικών χαρτών τοίχων που καλύπτουν όλες τις ηπείρους και χώρες του κόσμου σε πολλές γλώσσες και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή παροχής εκπαιδευτικών χαρτών τοίχων στα σχολεία. Οι χάρτες τοίχου ακολουθούν το Αναλυτικό Πρόγραμμα Γεωγραφίας της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας της Κύπρου και είναι πολύ περιεκτικοί, ακριβείς και φιλικοί προς τον χρήστη.

Απεικονίζουν όλα τα υδρογραφικά χαρακτηριστικά, όρη/οροσειρές, κοιλάδες, με υψομετρικές/βαμμετρικές αποχρώσεις και όλους τους οικισμούς ταξινομημένους με βάση τον πληθυσμό τους. Οι περισσότεροι από τους χάρτες τοίχων είναι δύο όψεων και περιλαμβάνουν από την μία όψη πολιτικό χάρτη και από την άλλη φυσικό χάρτη ή φυσικό ή πολιτικό χάρτη στη μία όψη και θεματικούς χάρτες στην άλλη όψη. Εκτυπώνονται σε χαρτί υψηλής ποιότητας με πλαστικοποίηση και διατίθενται με ή χωρίς πλαίσιο, επίπεδοι ή συσκευασμένοι σε πλαστικές σωλήνες.

Η SELAS διαθέτει επίσης μία μεγάλη τεχνογνωσία και εμπειρία χρόνων στην παραγωγή τρισδιάστατων (3D) ανάγλυφων χαρτών και είναι η μοναδική κυπριακή εταιρεία που έχει κατασκευάσει ανάγλυφους χάρτες. με τη χρήση DEM (digital elevation model) και υψομετρικών διαβαθμίσεων σε vacuum-formed πλαστικό χαρτί.

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και και παραγωγή τρισδιάστατων χαρτών, χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία και το καλλιτεχνικό μας ταλέντο. Οι τρισδιάστατοι χάρτες είναι πολύ εντυπωσιακοί και διαθέτουν μια εντελώς διαφορετική προοπτική.

Οι χάρτες μπορεί να είναι ορθοφωτοανάγλυφοι, εκτυπωμένοι σε τρισδιάστατη απεικόνιση αεροφωτογραφιών (ορθοφωτογραφίες), ή απλά ανάγλυφοι τοπογραφικοί χάρτες.

Οι χάρτες τοίχου και οι τρισδιάστατοι χάρτες είναι ιδανικοί για σχολεία, φοιτητές και όσους ενδιαφέρονται να μελετήσουν λεπτομερώς τη γεωγραφία μιας περιοχής. Είναι επίσης ένα αισθητικό στολίδι για κάθε γραφείο και επιχείρηση. Η SELAS παράγει επίσης χάρτες τοίχου κατά παραγγελία για πολλές επιχειρήσεις και οργανισμούς.