Ψηφιακή διαδικτυακή χαρτογράφηση

Βασισμένη στην πιο ακριβή και λεπτομερή βάση γεωγραφικών δεδομένων

Ψηφιακή διαδικτυακή χαρτογράφηση

Βασισμένη στην πιο ακριβή & λεπτομερή βάση γεωγραφικών δεδομένων

Η SELAS διαθέτει μία πλούσια βάση ψηφιακών γεωγραφικών δεδομένων για την Κύπρο (“Map CyprusTM“), από την οποία έχει δημιουργήσει εφαρμογές που αναπτύσσει σε διαδικτυακό περιβάλλον (web).

Η SELAS έχει αναλάβει με επιτυχία ποικίλα έργα webGIS γα πολλούς οργανισμούς δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, μεσαίου και μεγάλου μεγέθους, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών (λιανικό εμπόριο, κυβέρνηση, τοπική αυτοδιοίκηση κ.λπ.). Με την τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία μας μπορούμε να δημιουργήσουμε εφαρμογές Web GIS για τη διαχείριση, ανάλυση και απεικόνιση χωρικών πληροφοριών. Η SELAS παρέχει λύσεις ψηφιακής χαρτογράφησης στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Με την επαναστατική εξέλιξη της τεχνολογίας των πληροφοριών και αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των πελατών στο σημερινό περιβάλλον, η SELAS έχει υιοθετήσει το μοντέλο Software as a Service (SaaS) για την ανάπτυξη της εφαρμογής και υλοποίησης εφαρμογών.

Τα άμεσα οφέλη του SaaS είναι:

  • η εφαρμογή είναι προσβάσιμη από οπουδήποτε. Ο χρήστης χρειάζεται μόνο ένα υπολογιστή, ένα web browser και ένα όνομα χρήστη / κωδικό πρόσβασης.
  • η εφαρμογή δεν εξαρτάται από Software ή Hardware.
  • το σύστημα υποστηρίζεται και συντηρείται από ένα μόνο παροχέα.

Χρησιμοποιώντας το μοντέλο SaaS, μπορούμε να προσφέρουμε στον πελάτη την επιλογή μεταξύ ευέλικτων οικονομικών συστημάτων, όπως η πρόσβαση στην εφαρμογή ανά συνδρομή ή σε βάση pay-per-view.

Η SELAS διαθέτει μία πλούσια βάση ψηφιακών γεωγραφικών δεδομένων για την Κύπρο (“Map CyprusTM“), για την οποία εγγυάται την ακρίβεια και ποιότητά της και από την οποία έχει δημιουργήσει εφαρμογές που αναπτύσσει σε περιβάλλον Web και Mobile.

Βασισμένοι στην πλούσια αυτή ψηφιακή γεωγραφική βάση μπορούμε να παράξουμε webmaps σε οποιονδήποτε oργανισμό/εταιρεία ενδιαφέρεται να δημιουργήσει το δικό του θεματικό webmap.

Οι εφαρμογές web GIS περιλαμβάνουν:

Εύρεση Διεύθυνσης

Η διεύθυνση, διασταύρωση, πόλη και χωριό αναζητούνται με τον εξελιγμένο αλγόριθμο «ελεύθερης αναζήτησης» που χρησιμοποιείται σε όλα τα προϊόντα.

Δρομολόγηση

Υπάρχει δυνατότητα επιλογής του τρόπου μετακίνησης (πεζή, αυτοκίνητο) και της επιλογής των διαδρομών (γρηγορότερη ή συντομότερη διαδρομή).

Εύρεση Σημείου Ενδιαφέροντος

Η εύρεση σημείων ενδιαφέροντος (περιλαμβάνονται τοπωνύμια, αξιοθέατα κ.λπ) μπορεί να γίνει είτε ανά κατηγορία «ΑΤΜ» είτε με ελεύθερη αναζήτηση «ξενοδοχεία στη Λευκωσία».

Περιοχής Κάλυψης – Service Area

Υπολογισμός έκτασης γεωγραφικής περιοχής από το σημείο εκκίνησης σε προκαθορισμένο χρονικό όριο π.χ. 5 λεπτά και στατιστική ανάλυση καλυπτόμενης περιοχής.

Χαρακτηριστικά:

  • αλγόριθμος ελεύθερης αναζήτησης
  • εφαρμογές προσαρμόσιμες στις ανάγκες των πελατών (customizable applications)
  • γεωγραφικά δεδομένα παραγωγής της SELAS
© 2023 SELAS PUBLICATIONS LTD. All Rights Reserved. Website Designed & Developed by ECONSTRUO DIGITAL