Γκαλερί Χαρτών

Στην Γκαλερί Χαρτών της SELAS, μπορείτε να βρείτε μια επιλεγμένη ποικιλία χαρτογραφικών έργων, τα οποία σχεδιάστηκαν τα τελευταία χρόνια για τις εξειδικευμένες ανάγκες πελατών σε διάφορους τομείς.

Στους πελάτες περιλαμβάνονται επιχειρήσεις και οργανισμοί στην Κύπρο και στο εξωτερικό, ο τομέας της εκπαίδευσης, δήμοι και κοινοτικά συμβούλια, πρεσβείες, μουσεία, περιβαλλοντικά κέντρα, θεματικές εκθέσεις, εκδηλώσεις ειδικού ενδιαφέροντος και πολλοί άλλοι.

Οι εξειδικευμένες υπηρεσίες χαρτογράφησης που παρέχουμε μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε περιοχή του κόσμου, από ηπείρους, χώρες έως πόλεις και χωριά, σε οποιοδήποτε μέγεθος, σχεδιασμό και επιλογές εκτύπωσης. Οι σχεδιασμοί ποικίλλουν από απλούς τοπογραφικούς χάρτες, έως τρισδιάστατους χάρτες με υπερυψωμένο ανάγλυφο, μοντέρνους καλλιτεχνικούς και εικονογραφημένους χάρτες με τρισδιάστατα σχέδια κτιρίων και άλλα είδη χαρτών σε έντυπη ή ψηφιακή μορφή.

Οι επιλογές εκτύπωσης περιλαμβάνουν έντυπους χάρτες σε υψηλής ποιότητας χαρτί, pinboard χάρτες, χάρτες σε καμβά, χάρτες σε PVC, ακρυλικό ή γυαλί, χάρτες σε wallpaper και άλλα υλικά, ενώ οι ψηφιακές χαρτογραφήσεις περιλαμβάνουν ψηφιακούς και διαδραστικούς χάρτες και εφαρμογές.

© 2024 SELAS PUBLICATIONS LTD. All Rights Reserved. Website Designed & Developed by ruxbo