Υπηρεσίες Χαρτογράφησης

Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών GIS

Η SELAS έχει υλοποιήσει ένα μεγάλο αριθμό έργων GIS για τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών (πλοήγηση, τηλεπικοινωνίες, λιανικό εμπόριο, υπηρεσίες κτηματολογίου και χαρτογράφησης, τοπική αυτοδιοίκηση κ.λπ.).

Διαθέτουμε μία μεγάλη εμπειρία στην υλοποίηση έργων GIS και παρέχουμε ανεξάρτητες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε οποιονδήποτε οργανισμό ενδιαφέρεται να εξερευνήσει την τεχνολογία GIS.

Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών GIS

Η SELAS έχει υλοποιήσει ένα μεγάλο αριθμό έργων GIS  για τον δημόσιο και …

Ψηφιακή διαδικτυακή Χαρτογράφηση

Η SELAS διαθέτει μία πλούσια βάση ψηφιακών γεωγραφικών δεδομένων για την Κύπρο (“Map CyprusTM“), από την οποία έχει δημιουργήσει εφαρμογές που αναπτύσσει σε διαδικτυακό περιβάλλον (Web).

Η SELAS έχει αναλάβει με επιτυχία ποικίλα έργα webGIS γα πολλούς  οργανισμούς δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, μεσαίου και μεγάλου μεγέθους, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών (λιανικό εμπόριο, κυβέρνηση, τοπική αυτοδιοίκηση κ.λπ.).

Ψηφιακή διαδικτυακή Χαρτογράφηση

Η SELAS διαθέτει μία πλούσια βάση ψηφιακών γεωγραφικών δεδομένων για την Κύπρο (“Map CyprusTM“)…

Εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας

Η SELAS διαθέτει μία πλούσια βάση ψηφιακών γεωγραφικών δεδομένων για την Κύπρο (“Map CyprusTM“) από την οποία μπορεί να αναπτύξει χαρτοκεντρικές εφαρμογές σε περιβάλλον Mobile.

Οι κινητές εφαρμογές περιλαμβάνουν την πλοηγήσιμη βάση δεδομένων της SELAS,  η οποία  υπόκειται σε ελέγχους ποιότητας.

Δείγμα τέτοιας εφαρμογής είναι η εφαρμογή MapCyprus, η πρώτη εφαρμογή του είδους της για την Κύπρο σε αριθμό χρηστών

Εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας

Η SELAS διαθέτει μία πλούσια βάση ψηφιακών γεωγραφικών δεδομένων για την Κύπρο (“Map CyprusTM“) από την οποία…

Εξειδικευμένες Χαρτογραφήσεις

Οι εξειδικευμένες υπηρεσίες της SELAS , περιλαμβάνουν σύνταξη, έρευνα και σχεδιασμό ποιοτικών οδικών χαρτών, χαρτογράφηση ατλάντων, εικονογραφημένους χάρτες,  χάρτες πεζοπορίας και ποδηλασίας, ταξιδιωτικά βιβλία, διαφημιστικούς χάρτες, χάρτες ειδικών χρήσεων, χάρτες τοίχου κ.λπ.

Αφού προσδιορίσουν  τον σκοπό του χάρτη που χρειάζεστε, οι γεωγράφοι και οι χαρτογράφοι μας θα προτείνουν τον καλύτερο σχεδιασμό χαρτών για να διασφαλίσουν ότι ο χάρτης

Εξειδικευμένες Χαρτογραφήσεις

Επιπρόσθετα με τις σειρές των χαρτών, ταξιδιωτικών οδηγών και ατλάντων, παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες χαρτογράφησης…

© 2023 SELAS PUBLICATIONS LTD. All Rights Reserved. Website Designed & Developed by ECONSTRUO DIGITAL