Η πρώτη χαρτογραφική εταιρεία της Κύπρου

30 χρόνια χαρτογραφικής αριστείας

Η πρώτη χαρτογραφική εταιρεία της Κύπρου

30 χρόνια χαρτογραφικής αριστείας

Υπηρεσίες Χαρτογράφησης

Η SELAS διαθέτει μία πλούσια βάση γεωγραφικών δεδομένων, από την οποία μπορεί να παράξει έντυπη και ψηφιακή χαρτογράφηση για οποιαδήποτε περιοχή της γης.
H τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία μας στην υλοποίηση έργων GIS, μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε ψηφιακούς χάρτες σε περιβάλλον desktop, διαδικτυακό (Web) και περιβάλλον κινητής τηλεφωνίας (mobile), με μεγάλη επιτυχία.
Η SELAS παρέχει χαρτογραφήσεις και ψηφιακές χαρτογραφικές εφαρμογές στον δημόσιο τομέα, σε επιχειρήσεις και Οργανισμούς, στην εκπαίδευση κ.λπ.

Εκδόσεις

Η SELAS είναι ο μεγαλύτερος χαρτογραφικός εκδοτικός οίκος στην Κύπρο και η πιο αξιόπιστη πηγή για χάρτες, οδικούς άτλαντες, ταξιδιωτικούς οδηγούς γεωγραφικούς άτλαντες και εκπαιδευτικές γεωγραφικές εκδόσεις.

Εδώ και 30 χρόνια εμπειρίας στην χαρτογραφική και εκδοτική βιομηχανία, έχουμε δημιουργήσει εκατοντάδες Οδικούς Χάρτες και Ταξιδιωτικούς Οδηγούς, Γεωγραφικούς Άτλαντες και Βιβλία, Χάρτες Τοίχου, Τρισδιάστατους ανάγλυφους Χάρτες και ποικίλες άλλες χαρτογραφικές εκδόσεις.

Εξειδικευμένες Χαρτογραφήσεις

Οι εξειδικευμένες υπηρεσίες της SELAS , περιλαμβάνουν σύνταξη, έρευνα και σχεδιασμό ποιοτικών οδικών χαρτών, χαρτογράφηση ατλάντων, εικονογραφημένους χάρτες,  χάρτες πεζοπορίας και ποδηλασίας, ταξιδιωτικά βιβλία, διαφημιστικούς χάρτες, χάρτες ειδικών χρήσεων, χάρτες τοίχου κ.λπ.

Αφού προσδιορίσουν  τον σκοπό του χάρτη που χρειάζεστε, οι γεωγράφοι και οι χαρτογράφοι μας θα προτείνουν τον καλύτερο σχεδιασμό χαρτών για να διασφαλίσουν ότι ο χάρτης

Εκπαίδευση

Η SELAS υπήρξε πρωτοπόρος στην παροχή γεωγραφικού εκπαιδευτικού υλικού σε σχολεία, όπως γεωγραφικούς σχολικούς άτλαντες, τρισδιάστατους χάρτες, υδρόγειους σφαίρες και διαδραστικά ψηφιακά προϊόντα και έχει επιτύχει να αναπτύξει στους φοιτητές την γεωγραφική παιδεία.  Παρέχουμε συνεχώς καινοτόμα γεωγραφικά εκπαιδευτικά προϊόντα, τόσο σε εκπαιδευτικούς όσο και σε φοιτητές.

Η εκπαιδευτική σειρά προϊόντων μας περιλαμβάνει: Μια μεγάλη σειρά από γεωγραφικούς χάρτες τοίχου, Τρισδιάστατους (3D) ανάγλυφους Χάρτες…

Υπηρεσίες Χαρτογράφησης

Εξειδικευμένες Χαρτογραφήσεις

Εκπαίδευση

Συνεργασίες

 
 
30 Χρόνια

Εμπειρίας

720 Πελάτες

μάς εμπιστεύτηκαν

220 Έργα
© 2023 SELAS PUBLICATIONS LTD. All Rights Reserved. Website Designed & Developed by ECONSTRUO DIGITAL