Κατάστημα Χαρτών

Καλώς ήλθατε στο Κατάστημα Χαρτών της SELAS, την πιο αξιόπιστη πηγή για οδικούς χάρτες, οδικούς άτλαντες, ταξιδιωτικούς οδηγούς, γεωγραφικούς άτλαντες, χάρτες τοίχου, τρισδιάστατους ανάγλυφους χάρτες και γεωγραφικές εκδόσεις και προϊόντα.

Η SELAS διαθέτει μία μεγάλη συλλογή χαρτών, από έντυπους οδικούς χάρτες, χάρτες τοίχου, τρισδιάστατους ανάγλυφους χάρτες, υδρόγειες σφαίρες, ταξιδιωτικούς οδηγούς και βιβλία που διατίθενται σε πολλές γλώσσες.

Προμηθεύουμε την κυπριακή και παγκόσμια αγορά,  σχολεία, βιβλιοπωλεία, βιβλιοθήκες, εταιρείες, οργανισμούς και ιδιώτες, με  διάφορα είδη  χαρτών τα οποία διατίθενται στο Κατάστημα Χαρτών μας. Για εξειδικευμένες παραγγελίες προϊόντων τα οποία δεν είναι διαθέσιμα προς πώληση στο Κατάστημα Χαρτών, παρακαλούμε όπως αποστείλετε αίτημα στην Εξυπηρέτηση Πελατών και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τη διαθεσιμότητα του προϊόντος που αναζητάτε.

Η SELAS προσφέρει επίσης Εξειδικευμένες χαρτογραφήσεις σε επιχειρήσεις και ιδιώτες για οποιαδήποτε περιοχή του κόσμου, σε οποιοδήποτε μέγεθος και επιλογές εκτύπωσης, από έντυπους χάρτες υψηλής ποιότητας, πλαστικοποιημένους χάρτες, έντυπους χάρτες τοίχου, χάρτες σε pinboard, χάρτες σε καμβά, σε PVC ή γυαλί, μέχρι αυτοκόλητους χάρτες τοίχου (wallpaper).

Eξειδικευμένες Χαρτογραφήσεις

Η SELAS παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες χαρτογράφησης σε έντυπη ή ψηφιακή μορφή.

Εσείς απλά επιλέγετε την περιοχή κάλυψης, το είδος του χάρτη, σχεδιασμό και υλικά εκτύπωσης και εμείς θα δημιουργήσουμε τον χάρτη που σας ενδιαφέρει.

Γκαλερί Χαρτών

Στην Γκαλερί χαρτών, παρουσιάζουμε μια επιλεγμένη ποικιλία Χαρτών τοίχου οι οποίοι σχεδιάστηκαν τα τελευταία χρόνια για τις εξειδικευμένες ανάγκες πελατών σε διάφορους τομείς.

Πατήστε  “Γκαλερί Χαρτών” για να δείτε όλους τους χάρτες

© 2021 SELAS PUBLICATIONS LTD. All Rights Reserved. Website Designed & Developed by ECONSTRUO DIGITAL