Η ιστοσελίδα μας αναβαθμίστηκε με μία νέα ενδιαφέρουσα προσθήκη, την Γκαλερί Χαρτών, όπου  ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για τα τελευταία χαρτογραφικά έργα τα οποία έχουμε αναλάβει,  για τις εξειδικευμένες ανάγκες πελατών σε διάφορους τομείς.

Στους πελάτες περιλαμβάνονται επιχειρήσεις και οργανισμοί στην Κύπρο και στο εξωτερικό, ο τομέας της εκπαίδευσης, δήμοι και κοινοτικά συμβούλια, πρεσβείες, μουσεία, περιβαλλοντικά κέντρα, θεματικές εκθέσεις, εκδηλώσεις ειδικού ενδιαφέροντος και πολλά άλλα.

Οι εξειδικευμένες υπηρεσίες χαρτογράφησης που παρέχουμε μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε περιοχή του κόσμου, από ηπείρους, χώρες έως πόλεις και χωριά, σε οποιοδήποτε μέγεθος, σχεδιασμό και επιλογές εκτύπωσης. Οι σχεδιασμοί ποικίλλουν από απλούς τοπογραφικούς χάρτες, έως τρισδιάστατους χάρτες με υπερυψωμένο ανάγλυφο, μοντέρνους καλλιτεχνικούς και εικονογραφημένους χάρτες με τρισδιάστατα σχέδια κτιρίων και άλλες μορφές χαρτογράφησης.

Πολλές είναι και οι επιλογές εκτύπωσης  από  έντυπους χάρτες σε υψηλής ποιότητας χαρτί, pinboard χάρτες, χάρτες σε καμβά, χάρτες σε PVC, ακρυλικό ή γυαλί, χάρτες σε wall paper και άλλα υλικά.

© 2021 SELAS PUBLICATIONS LTD. All Rights Reserved. Website Designed & Developed by ECONSTRUO DIGITAL