Η SELAS έχει δημιουργήσει το πρώτο κυπριακό ηλεκτρονικό κατάστημα χαρτών, το οποίο δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την αγορά σε μια εποχή που οι online αγορές έχουν πλέον γίνει απαραίτητες. Οι λάτρεις της φύσης, οι περιηγητές, οι μαθητές και εκπαιδευτικοί, εταιρείες διανομής, οργανισμοί και όσοι ενδιαφέρονται για τις εκδόσεις και τα προϊόντα μας, έχουν την ευκαιρία να τα προμηθευτούν ηλεκτρονικά, εύκολα και γρήγορα.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα χαρτών SELAS MapShop, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν μία μεγάλη ποικιλία από οδικούς χάρτες της Κύπρου και των πόλεων, Άτλαντες οδικού δικτύου ΑΩ, ταξιδιωτικούς οδηγούς, γεωγραφικούς άτλαντες, γεωγραφικούς χάρτες τοίχου, τρισδιάστατους ανάγλυφους χάρτες, βιβλία Γεωγραφίας, υδρόγειους σφαίρες και πολλές ιδέες για δώρα.

Με μία εμπειρία 29 χρόνων στα χαρτογραφικά δρώμενα της Κύπρου, η SELAS έχει καθιερωθεί ως η κορυφαία χαρτογραφική εταιρεία της Κύπρου, παρέχοντας μία μεγάλη ποικιλία χαρτογραφικών προϊόντων και υπηρεσιών στην κυπριακή και παγκόσμια αγορά, σε σχολεία, βιβλιοπωλεία, βιβλιοθήκες, εταιρείες, οργανισμούς και ιδιώτες.

Για εξειδικευμένες παραγγελίες χαρτών ή χαρτογραφικών προϊόντων, τα οποία δεν είναι διαθέσιμα προς πώληση στο MapShop μας, παρακαλούμε όπως αποστείλετε αίτημα στην Εξυπηρέτηση Πελατών και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τη διαθεσιμότητα του προϊόντος που αναζητάτε.

Η SELAS προσφέρει επίσης εξειδικευμένες χαρτογραφήσεις σε επιχειρήσεις και ιδιώτες, για οποιαδήποτε περιοχή του κόσμου, σε οποιοδήποτε μέγεθος και επιλογές εκτύπωσης, από έντυπους χάρτες υψηλής ποιότητας, πλαστικοποιημένους χάρτες, έντυπους χάρτες τοίχου, χάρτες σε pinboard, χάρτες σε καμβά, σε PVC ή γυαλί, μέχρι αυτοκόλλητους χάρτες τοίχου (wallpaper). Αν σας ενδιαφέρει μία εξειδικευμένη έκδοση που να ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Πελατών και θα ανταποκριθούμε μαζί σας το συντομότερο.

Επισκεφθείτε το Κατάστημα Χαρτών για να πραγματοποιείσετε τις παραγγελίες σας online, εύκολα και γρήγορα, μέσα από ένα φιλικό και ασφαλές περιβάλλον.

 

© 2021 SELAS PUBLICATIONS LTD. All Rights Reserved. Website Designed & Developed by ECONSTRUO DIGITAL