Ο πιο δημοφιλής Οδικός Χάρτης της Κύπρου βρίσκεται ήδη στην 21η του έκδοση.

O πολυβραβευμένος Χάρτης της Κύπρου της SELAS, προϊόν πολυετούς εντατικής επιτόπιας έρευνας, είναι εξαιρετικά λεπτομερής και περιεκτικός για να ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες και περιηγητές. Θεωρείται ο πιο ακριβής και ενημερωμένος Χάρτης της Κύπρου που κυκλοφορεί σήμερα στην αγορά.

Ο Χάρτης είναι στην αγγλική γλώσσα και περιλαμβάνει πέραν των 9.000 καταχωρήσεων και επεξηγήσεων, καθώς και υπόμνημα σε έξι γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Σουηδικά, Ελληνικά και Ρωσικά).

Στην εμπρόσθια όψη ο Χάρτης ολόκληρης της Κύπρου παρουσιάζει το ανάγλυφο του νησιού με χρωματικές διαβαθμίσεις και υψομετρικά σημεία. Το οδικό δίκτυο είναι ταξινομημένο σε κατηγορίες ανάλογα με την σπουδαιότητα των δρόμων και περιλαμβάνει ακόμα και τους μη ασφαλτοστρωμένους δρόμους των επαρχιών.

Όλοι οι οικισμοί είναι ταξινομημένοι ανάλογα με τον πληθυσμό τους, ενώ για πρώτη φορά εμφανίζονται σε χάρτη οι εγκαταλειμμένοι οικισμοί και τα τοπωνύμια.

Ο Χάρτης περιλαμβάνει επίσης πληθώρα πληροφοριών για ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία, γεωμορφολογικούς σχηματισμούς (φαράγγια, καταρράκτες κ.λπ.) και τουριστικές πληροφορίες (ξενοδοχεία, κατασκηνωτικοί χώροι, εκδρομικοί χώροι, παραλίες, κ.λπ.)

Σε μεγαλύτερη κλίμακα εμφανίζονται ένθετοι Χάρτες των Μονοπατιών Μελέτης της Φύσης του Τροόδους, Ακάμα, Σταυρού της Ψώκας και Ακρωτηρίου Γκρέκο.

Στην οπίσθια όψη συμπεριλαμβάνονται χάρτες των πόλεων Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας και Πάφου, καθώς και χάρτες τουριστικών περιοχών όπως Αγίας Νάπας, Πρωταρά και των Ορεινών Θέρετρων του Τροόδους, συνοδευόμενοι από πλούσια ευρετήρια των σημείων ενδιαφέροντος και χρήσιμων υπηρεσιών (διαμονή, πρατήρια καυσίμων, τράπεζες, κ.λπ.) για κάθε περιοχή. Ο χάρτης συμπεριλαμβάνει επίσης πίνακα αποστάσεων.

© 2021 SELAS PUBLICATIONS LTD. All Rights Reserved. Website Designed & Developed by ECONSTRUO DIGITAL