Οδικός & Τουριστικός Χάρτης της Κύπρου (Αγγλικά)

Ο πρώτος σε πωλήσεις  Οδικός Χάρτης της Κύπρου βρίσκεται ήδη στην 21η του έκδοση.

O πολυβραβευμένος Χάρτης της Κύπρου είναι προϊόν εντατικής επιτόπιας έρευνας και είναι λεπτομερής και περιεκτικός για να ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες και περιηγητές.

Ο Χάρτης της Κύπρου της SELAS, θεωρείται ο πιο ακριβής και ενημερωμένος Χάρτης της Κύπρου που κυκλοφορεί σήμερα στην αγορά.

Ο Χάρτης είναι στην αγγλική γλώσσα και περιλαμβάνει πέραν των  9.000 καταχωρήσεων και επεξηγήσεων, καθώς και υπόμνημα σε έξι γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Σουηδικά, Ελληνικά και Ρωσικά).

Στην εμπρόσθια όψη ο Χάρτης ολόκληρης της Κύπρου παρουσιάζει το ανάγλυφο του νησιού με χρωματικές διαβαθμίσεις και υψομετρικά σημεία. Το οδικό δίκτυο είναι ταξινομημένο σε κατηγορίες ανάλογα με την σπουδαιότητα των δρόμων και περιλαμβάνει ακόμα και τους μη ασφαλτοστρωμένους δρόμους των επαρχιών.

Όλοι οι οικισμοί είναι ταξινομημένοι  ανάλογα με τον πληθυσμό τους,  ενώ για πρώτη φορά εμφανίζονται  σε χάρτη οι εγκαταλειμμένοι οικισμοί και τα τοπωνύμια.

Ο Χάρτης περιλαμβάνει επίσης πληθώρα πληροφοριών για ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία, γεωμορφολογικούς σχηματισμούς (φαράγγια, καταρράκτες κτλ) και τουριστικές πληροφορίες (ξενοδοχεία, κατασκηνωτικοί χώροι, εκδρομικοί χώροι, παραλίες, κ.λπ.)

Σε μεγαλύτερη κλίμακα εμφανίζονται ένθετοι  Χάρτες των Μονοπατιών Μελέτης της Φύσης του Τροόδους, Ακάμα, Σταυρού της Ψώκας και Ακρωτηρίου Γκρέκο.

Στην οπίσθια όψη συμπεριλαμβάνονται  χάρτες των πόλεων  Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας και  Πάφου, καθώς και χάρτες τουριστικών περιοχών όπως Αγίας Νάπας, Πρωταρά και  των Ορεινών Θέρετρων του Τροόδους,  συνοδευόμενοι από πλούσια ευρετήρια των σημείων ενδιαφέροντος και χρήσιμων υπηρεσιών.

21η Αναθεωρημένη Έκδοση, Κλίμακα 1:250 000, Μέγεθος: 90×60εκ, διπλωμένος.

Περιλαμβάνει λεπτομερείς χάρτες της Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας, Πάφου, Αγίας Νάπας, Πρωταρά, Ορεινών Θερέτρων και Μονοπατιών της Φύσης καθώς και ευρετήρια για σημεία ενδιαφέροντος και τουριστικές πληροφορίες (διαμονή, πρατήρια καυσίμων, τράπεζες, κτλ) για κάθε περιοχή. Ο χάρτης συμπεριλαμβάνει επίσης πίνακα αποστάσεων.

ISBN: 978 9963 566 04 4

Τιμή: €5.75 (συμπ. Φ.Π.Α)

© 2021 SELAS PUBLICATIONS LTD. All Rights Reserved. Website Designed & Developed by ECONSTRUO DIGITAL