Χάρτης Τσέπης Λεμεσού (Ρωσικά)

Πλήρης, ακριβής και ενημερωμένος Χάρτης της πόλης Λεμεσού.

Ο Οδικός Χάρτης της Λεμεσού είναι ο μοναδικός Χάρτης του είδους του που κυκλοφορεί στη ρωσική γλώσσα. Περιλαμβάνει το οδικό δίκτυο εντός της πόλης της Λεμεσού πλήρως ενημερωμένο, όλα τα σημεία ενδιαφέροντος όπως αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, εκκλησίες, σημαντικές υπηρεσίες όπως τράπεζες, πρατήρια βενζίνης, ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα κτλ.

Είναι ένας ευκολόχρηστος χάρτης τσέπης για όσους επιθυμούν να κάνουν μια γρήγορη περιήγηση στην πόλη της Λεμεσού και να θαυμάσουν τα κύρια σημεία ενδιαφέροντος εντός της πόλης. Περιλαμβάνει πέραν των 3,000 καταχωρήσεων και επεξηγήσεων στα αγγλικά και ρωσικά και ένα πλούσιο ευρετήριο με όλα τα σημεία ενδιαφέροντος στα ρωσικά.

Περιλαμβάνεται επίσης ένθετο Χάρτη της Ανατολικής ακτής της Λεμεσού μέχρι τον αρχαιολογικό χώρο της Αμαθούντας με όλα τα τουριστικά καταλύματα και υπηρεσίες  καθώς και περιγραφές και φωτογραφίες των κυριοτέρων αξιοθέατων της Λεμεσού στα ρωσικά.

Περιλαμβάνει οδικό χάρτη της πόλης της Λεμεσού, Χάρτη της ανατολικής ακτής της Λεμεσού,  πλούσιο  ευρετήριο με όλα τα ονόματα των οδών, σημείων ενδιαφέροντος, ξενοδοχείων και χρήσιμων πληροφοριών και περιγραφές και φωτογραφίες των κυριοτέρων αξιοθέατων της Λεμεσού στα ρωσικά.

Κλίμακα 1:8.000, Μέγεθος 69×47 εκ.

Τιμή: €2.95 (συμπ. Φ.Π.Α)

© 2021 SELAS PUBLICATIONS LTD. All Rights Reserved. Website Designed & Developed by ECONSTRUO DIGITAL