Χάρτης Τσέπης Κύπρου (Ρωσικά)

Ο πρώτος σε πωλήσεις Οδικός Χάρτης της Κύπρου στα ρωσικά σε μέγεθος χάρτη τσέπης.

O πολυβραβευμένος Χάρτης της Κύπρου είναι προϊόν επιτόπιας έρευνας και είναι λεπτομερής και περιεκτικός για να ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες και περιηγητές. Είναι ο πιο ακριβής και ενημερωμένος Χάρτης της Κύπρου που κυκλοφορεί σήμερα στην αγορά.

Ο Χάρτης περιλαμβάνει συνάμα με τη ρωσσική γλώσσα και τις ονομασίες των οικισμών και οδών στα αγγλικά ενώ οι καταχωρήσεις και επεξηγήσεις ξεπερνούν τις 8.000. Στην εμπρόσθια όψη υπάρχει ο Χάρτης ολόκληρης της Κύπρου που παρουσιάζει το ανάγλυφο του νησιού με χρωματικές διαβαθμίσεις και υψομετρικά στοιχεία. Το οδικό δίκτυο είναι ταξινομημένο σε κατηγορίες ανάλογα με την σπουδαιότητα των δρόμων και περιλαμβάνει ακόμα και τους μη ασφαλτοστρωμένους δρόμους των επαρχιών.

Όλοι οι οικισμοί είναι ταξινομημένοι ανάλογα με τον πληθυσμό τους, ενώ για πρώτη φορά εμφανίζονται σε χάρτη οι εγκαταλειμμένοι οικισμοί και τα τοπωνύμια.

Ο Χάρτης περιλαμβάνει επίσης πληθώρα πληροφοριών για ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία, γεωμορφολογικούς σχηματισμούς και τουριστικές πληροφορίες (ξενοδοχεία, κατασκηνωτικοί χώροι, εκδρομικοί χώροι, παραλίες, κ.λπ.)

Σε μεγαλύτερη κλίμακα εμφανίζονται επιπρόσθετοι Χάρτες των Μονοπατιών Μελέτης της Φύσης του Τροόδους, Ακάμα, Σταυρού της Ψώκας και Ακρωτηρίου Γκρέκο.

Περιλαμβάνει επίσης χάρτες της Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας, Πάφου, Αγίας Νάπας, Πρωταρά, Ορεινά Θέρετρα, καθώς και πλούσιο ευρετήριο των σημείων ενδιαφέροντος και ξενοδοχείων.

18η Έκδοση

Κλίμακα 1:250 000, Μέγεθος: 90×60εκ.

ISBN: 978 9963 566 13 6

Τιμή: €3.68 (συμπ. Φ.Π.Α)

© 2021 SELAS PUBLICATIONS LTD. All Rights Reserved. Website Designed & Developed by ECONSTRUO DIGITAL