Χάρτης Τσέπης Κύπρου (Αγγλικά)

Ο πρώτος σε πωλήσεις Οδικός Χάρτης της Κύπρου σε μέγεθος χάρτη τσέπης.

O πολυβραβευμένος Χάρτης της Κύπρου είναι προϊόν επιτόπιας έρευνας και είναι λεπτομερής και περιεκτικός για να ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες και περιηγητές. Είναι ο πιο ακριβής και ενημερωμένος Χάρτης της Κύπρου που κυκλοφορεί σήμερα στην αγορά.

Ο Χάρτης είναι στην αγγλική γλώσσα και περιλαμβάνει πάνω από 8.000 καταχωρήσεις και επεξηγήσεις καθώς και υπόμνημα σε έξι γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Σουηδικά, Ελληνικά και Ρωσικά). Στην εμπρόσθια όψη υπάρχει ο Χάρτης ολόκληρης της Κύπρου που παρουσιάζει το ανάγλυφο του νησιού με χρωματικές διαβαθμίσεις και υψομετρικά σημεία. Το οδικό δίκτυο είναι ταξινομημένο σε κατηγορίες ανάλογα με την σπουδαιότητα των δρόμων και περιλαμβάνει ακόμα και τους μη ασφαλτοστρωμένους δρόμους των επαρχιών.

Όλοι οι οικισμοί είναι ταξινομημένοι ανάλογα με τον πληθυσμό τους, ενώ για πρώτη φορά εμφανίζονται σε χάρτη οι εγκαταλειμμένοι οικισμοί και τα τοπωνύμια.

Ο Χάρτης περιλαμβάνει επίσης πληθώρα πληροφοριών για ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία, γεωμορφολογικούς σχηματισμούς και τουριστικές πληροφορίες (ξενοδοχεία, κατασκηνωτικοί χώροι, εκδρομικοί χώροι, παραλίες, κ.λπ.)

Σε μεγαλύτερη κλίμακα εμφανίζονται επιπρόσθετοι Χάρτες των Μονοπατιών Μελέτης της Φύσης του Τροόδους, Ακάμα, Σταυρού της Ψώκας και Ακρωτηρίου Γκρέκο.

Στην οπίσθια όψη συμπεριλαμβάνονται Χάρτες της Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας, Πάφου, Αγίας Νάπας, Πρωταρά και Ορεινών Θέρετρων Τροόδους συνοδευόμενοι από πλούσια ευρετήρια των σημείων ενδιαφέροντος και χρήσιμων υπηρεσιών.

18η Έκδοση

Κλίμακα 1:250 000, Μέγεθος: 90×60εκ.

ISBN: 978 9963 566 14 3

Τιμή: €3.68 (συμπ. Φ.Π.Α) 

© 2021 SELAS PUBLICATIONS LTD. All Rights Reserved. Website Designed & Developed by ECONSTRUO DIGITAL