Ανάγλυφος Τρισδιάστατος (3D) Χάρτης της Κύπρου (Στα Ελληνικά)

Ένας μοναδικός στο είδος του ανάγλυφος τρισδιάστατος χάρτης της Κύπρου (3D), σε μέγεθος 100x70cm,  ο οποίος δίνει νέες διαστάσεις στη χαρτογραφία.

Ο πολύχρωμος χάρτης απεικονίζει λεπτομερώς το ανάγλυφο του νησιού με τη χρήση υψομετρικών αποχρώσεων και υψομετρικών σημείων  παρουσιάζοντας λεπτομερώς τις πεδιάδες, τις οροσειρές, τις κοιλάδες και τις κορυφές, τα υδρογραφικά στοιχεία (ποτάμια, λίμνες, φράγματα κ.λπ.) και μοναδικά  γεωμορφώματα.

Το οδικό δίκτυο είναι ταξινομημένο σε κατηγορίες ανάλογα με τη σπουδαιότητα των δρόμων και περιλαμβάνει ακόμη και τους μη ασφαλτοστρωμένους δρόμους. Οι οικισμοί είναι επίσης ταξινομημένοι σύμφωνα με τον πληθυσμό τους. Ο χάρτης απεικονίζει πληθώρα σημείων ενδιαφέροντος όπως μοναστήρια, εκκλησίες, αρχαιολογικούς / ιστορικούς χώρους κ.λπ.

Ο  τρισδιάστατος χάρτης έχει δημιουργηθεί από την ομάδα των  γεωγράφων και χαρτογράφων της SELAS βάσει ψηλών χαρτογραφικών προτύπων και αποτελεί , πέραν της χρησιμότητας του ως εργαλείου μελέτης για σχολεία, μαθητές, ακαδημαϊκούς και γενικά όσους ενδιαφέρονται για τη λεπτομερή μελέτη της γεωγραφίας της Κύπρου, ένα μοναδικό έργο τέχνης για  κάθε σπίτι  και γραφείο. (Αποκλειστικό προϊόν της SELAS)

Ο Χάρτης είναι εγκεκριμένος από το Υπουργείο Παιδείας Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κύπρου.

Κλίμακα Μέγεθος TYPE
1:250 000 100×70 εκ. Plastic vacuum-formed in relief

Τιμή: €50 (συμπ. Φ.Π.Α)

© 2021 SELAS PUBLICATIONS LTD. All Rights Reserved. Website Designed & Developed by ECONSTRUO DIGITAL