Άτλας Οδικού Δικτύου Λευκωσίας Α-Ω (Αγγλικά)

Ο Άτλας Οδικού Δικτύου Λευκωσίας είναι ο πιο δημοφιλής Άτλαντας της Λευκωσίας που διατίθεται στην αγορά χάρις στην ακρίβεια, την λεπτομέρεια και την συχνή ενημέρωσή του.

Η αγγλική  έκδοση  του ΑΩ Λευκωσίας ετοιμάστηκε βάσει σύγχρονων χαρτογραφικών προτύπων και κατόπιν ενδελεχούς επιτόπιας έρευνας και παρουσιάζει, για πρώτη φορά τους Δήμους και Κοινότητες της Λευκωσίας στην αγγλική γλώσσα.

Ο Άτλαντας συνοδεύεται από ένα πλούσιο αλφαβητικό ευρετήριο με όλα τα ονόματα των οδών και των ταχυδρομικών κωδικών τους, καθώς και ένα πολύ περιεκτικό ευρετήριο χρήσιμων πληροφοριών ταξινομημένων σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση.

Οι Χρήσιμες πληροφορίες περιλαμβάνουν εκκλησίες, αστυνομικούς σταθμούς, βιβλιοθήκες, δήμους/κοινότητες, εμπορικά κέντρα, θέατρα/κινηματογράφους, νεκροταφεία, μουσεία, νοσοκομεία/κέντρα υγείας, ξενοδοχεία, σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, πανεπιστήμια/κολλέγια, πρεσβείες/προξενεία, πυροσβεστικούς σταθμούς, κυβερνητικές/ημικρατικές υπηρεσίες και πληθώρα άλλων πληροφοριών.

ISBN: 978 9963 566 91 4

Τιμή: €16.00 (συμπ. Φ.Π.Α)

© 2021 SELAS PUBLICATIONS LTD. All Rights Reserved. Website Designed & Developed by ECONSTRUO DIGITAL