Άτλας Οδικού Δικτύου Λευκωσίας Α-Ω (Ελληνικά)

Ο Άτλας Οδικού Δικτύου Λευκωσίας είναι ο πιο δημοφιλής Άτλαντας της Λευκωσίας που διατίθεται στην αγορά εδώ και 20 χρόνια, χάρις στην ακρίβεια, την λεπτομέρεια και την συχνή ενημέρωσή του.

Η νέα έκδοση που μόλις κυκλοφόρησε, ετοιμάστηκε βάσει σύγχρονων χαρτογραφικών προτύπων και κατόπιν ενδελεχούς επιτόπιας έρευνας και παρουσιάζει, για πρώτη φορά σε έντυπη μορφή, 27 χαρτογραφημένους Δήμους και Κοινότητες της Λευκωσίας.

Οι Δήμοι και οι Κοινότητες που περιλαμβάνονται στον Άτλαντα είναι οι εξής: Αγία Βαρβάρα, Άγιοι Τριμιθιάς, Άγιος Δομέτιος, Αγλαντζιά, Αλαμπρά, Ανάγεια, Γέρι, Δάλι, Έγκωμη, Επισκοπειό, Εργάτες, Κάτω Δευτέρα, Κοκκινοτριμιθιά, Λακατάμεια, Λατσιά, Λευκωσία, Λύμπια, Μάμμαρη, Νήσου, Παλιομέτοχο, Πάνω Δευτερά, Πέρα, Πέρα Χωριό, Πολιτικό, Στροβόλου, Τσέρι, Ψιμολόφου.

Ο Άτλαντας συνοδεύεται από ένα πλούσιο αλφαβητικό ευρετήριο με όλα τα ονόματα των οδών και των ταχυδρομικών κωδικών τους, καθώς και ένα πολύ περιεκτικό ευρετήριο χρήσιμων πληροφοριών ταξινομημένων σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση.

Οι Χρήσιμες πληροφορίες περιλαμβάνουν εκκλησίες, αστυνομικούς σταθμούς, βιβλιοθήκες, δήμους/κοινότητες, εμπορικά κέντρα, θέατρα/κινηματογράφους, νεκροταφεία, μουσεία, νοσοκομεία/κέντρα υγείας, ξενοδοχεία, σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, πανεπιστήμια/κολλέγια, πρεσβείες/προξενεία, πυροσβεστικούς σταθμούς, κυβερνητικές/ημικρατικές υπηρεσίες και πληθώρα άλλων πληροφοριών.

ISBN: 978 9963 566 28 0

Τιμή: €21.00 (συμπ. Φ.Π.Α)

© 2021 SELAS PUBLICATIONS LTD. All Rights Reserved. Website Designed & Developed by ECONSTRUO DIGITAL